076 - 7632000

Managed Firewall

Dagelijks vertrouwen vrijwel alle bedrijven en instellingen erop dat ze gebruik kunnen maken van internet voor hun bedrijfsvoering. Het internet wordt al lang niet meer uitsluitend gebruikt om e-mail te versturen of om websites te raadplegen. Vandaag de dag zijn we voor nagenoeg 100% afhankelijk van internet voor onze bedrijfsvoering. U moet er dus niet aan denken dat u geen gebruik zou kunnen maken van de belangrijkste infrastructuur in de wereld.

Wat is Managed Firewall?

Managed Firewall is een dienst en de oplossing voor organisaties die hun ICT-infrastructuur optimaal willen beveiligen, maar niet willen investeren in hardware, software en kennis. Voor een vast bedrag per maand bieden wij met Managed Firewall een volledige en beheerde dienst voor iedere organisatie die haar ICT-infrastructuur wil voorzien van zorgeloze netwerkbeveiliging inclusief rapportage.

Waarom Managed Firewall?

Bedreigingen afkomstig van het internet zijn vrijwel dagelijks in het nieuws. U dient zich te wapenen tegen virussen, ransomware, phishing, malware, hacking, DDoS aanvallen om te voorkomen dat uw bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt. Een traditionele firewall biedt onvoldoende bescherming tegen al deze bedreigingen. U heeft aanvullende technologieën, software en kennis nodig om uw organisatie goed te kunnen beschermen.

Signiom biedt met Managed Firewall een betaalbare en geïntegreerde oplossing. De security specialisten van Signiom beheren en monitoren de managed firewall proactief en installeren de noodzakelijke updates en upgrades, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over beveiliging, onderhoud, beheer en uitval.

AVG gereed

De bescherming van direct relateerbare persoonsgegevens is door de komst van de AVG/GDPR (Algemene Verordening Gegevensbescherming) nog belangrijker geworden. Managed Firewall helpt en ondersteunt uw organisatie om de naleving te verbeteren en naar een hoger niveau te brengen. De inbegrepen logging en rapportage van de dienst Managed Firewall is met de User Anonymization functie gereed voor de AVG wetgeving.

WatchGuard

Managed Firewall van Signiom is gebaseerd op de technologie van WatchGuard; een wereldwijde marktleider in netwerkbeveiliging, veilige Wi-Fi en network intelligence producten. WatchGuard maakt netwerkbeveiliging van enterprise niveau beschikbaar voor alle organisaties van klein tot groot. Meer dan 80.000 organisaties wereldwijd vertrouwen de beveiliging van hun netwerk toe aan WatchGuard.

Maatwerk

U kunt de dienst Managed Firewall van Signiom volledig afstemmen op de eisen en wensen die uw organisatie heeft op het gebied van netwerkbeveiliging.

Contact

Bent u geïnteresseerd in Managed Firewall en op zoek naar een partner die u volledig ondersteunt op het gebied van cybersecurity, neem dan gerust contact met ons op.