076 - 7632000

Over Ons

Signiom is in 2009 opgericht door Raymond Schuiling en zijn voormalig compagnon met als doel om IT diensten te verlenen op het gebied van kantoorautomatisering. Vanaf het prille begin vertrouwden veel MKB bedrijven in Brabant en de randstad op de dienstverlening van Signiom. Vanaf 2011 is de interesse voor het beveiligen van netwerken ontstaan. Dat begon met het installeren en beheren van firewalls in de netwerken van de toenmalige klanten.

Voorkeur voor WatchGuard

Na gewerkt te hebben met producten van verschillende fabrikanten ontstond in 2012 al vrij snel een voorkeur voor het werken met firewalls en andere security oplossingen van Watchguard. De oplossingen van WatchGuard onderscheidden zich toen al op verschillende manieren in de markt en waren hun tijd ver vooruit. Signiom heeft vanaf dat moment de volledige focus verlegd naar oplossingen die door WatchGuard worden geleverd.

Waarom Signiom?

Wij hebben bewust gekozen voor een rol als security specialist met een focus op het gebied van netwerkbeveiliging. Signiom is Gold Partner van WatchGuard wat inhoudt dat onze medewerkers goed getraind en gecertificeerd zijn. Dagelijks zijn wij bezig met het beveiligen van netwerken en volgen wij alle ontwikkelingen op het gebied van security. Onze jarenlange ervaring en 100% focus op Watchguard onderscheiden ons als een specialist.

U bent bij ons aan het juiste adres voor de aankoop, installatie en beheer van al uw Watchguard producten.

  • Managed Firewall
  • Professioneel advies en hulp
  • Volledige ondersteuning
  • WatchGuard only focus
  • WatchGuard gecertificeerd
  • WatchGuard specialist

Waarom WatchGuard?

Wij zijn een partnership met WatchGuard aangegaan omdat de producten en diensten van dit merk aansluiten bij de behoefte van onze klanten.
Wat ons met name aanspreekt in het partnership is de nauwe samenwerking met WatchGuard waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Meer over Watchguard

Van zilver naar goud en verder.....

Signiom behaalde in 2014 de status van WatchGuard Secure Partner wat een jaar later omgezet werd naar een Silver Partner status in het WatchGuardONE partner programma. In 2017 verkreeg Signiom door technische specialisatie de Gold Partner status wat aantoont dat wij beschikken over een hoog niveau van expertise op het gebied van netwerkbeveiliging. Langzaam maar zeker zijn wij gegroeid en een expert geworden in WatchGuard security oplossingen.

Het volgende doel is de Platinum Partner status waarmee wij ons nog meer willen onderscheiden als de WatchGuard specialist van Nederland. Uiteindelijk is het de bedoeling om onze focus uit te breiden en diverse security oplossingen te leveren die onze klanten optimale bescherming bieden.

Logo IP Visie

Zekerheid met ICTWaarborg

De brancheorganisatie die staat voor zekerheid en kwaliteit. Bedrijven aangesloten bij ICTWaarborg bieden klanten zekerheden die zij nergens anders kunnen krijgen.

Meer informatie

Kom jij ons team versterken?

Signiom is altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures en wie weet, draai jij binnenkort mee in de security wereld.

Bekijk onze vacatures