Over ons

Signiom is in 2009 opgericht door Raymond Schuiling en zijn voormalig compagnon met als doel het verlenen van IT diensten op het gebied van kantoorautomatisering voor het MKB segment. Vanaf het prille begin vertrouwden veel bedrijven in Brabant en de randstad op de dienstverlening van Signiom. Vanaf 2011 is de voorliefde voor het beveiligen van netwerken ontstaan. Dat begon met het installeren en beheren van firewalls in de netwerken van de toenmalige klanten. Langzaam maar zeker is het bedrijf gegroeid en expert geworden op het gebied van WatchGuard security oplossingen.

Voorliefde voor WatchGuard oplossingen

Na gewerkt te hebben met producten van uiteenlopende fabrikanten ontstond in 2012 al vrij snel een voorliefde voor het werken met firewalls en andere security oplossingen van het merk Watchguard. De oplossingen van WatchGuard onderscheidden zich toen al op verschillende manieren in de markt en waren hun tijd ver vooruit. Signiom heeft vanaf dat moment de volledige focus verlegd naar oplossingen die door WatchGuard worden geleverd.

WatchGuard heeft een uitstekende reputatie als het gaat om Unified Threat Management (UTM) voor kleine en middelgrote organisaties. Wat veel mensen niet weten is dat WatchGuard ook oplossingen biedt voor scholen, universiteiten en corporate klanten. Zelfs voor Internet Service Providers heeft WatchGuard met haar Next-Generation Firewall (NGFW) oplossingen voor in het datacenter en het core-netwerk.

Van zilver naar goud en verder.....

In 2014 behaalde Signiom de status van WatchGuard Secure Partner wat een jaar later omgezet werd naar een Silver Partner status in het WatchGuardONE partnerprogramma. In 2017 behaalde Signiom door technische specialisatie de Gold Partner status, wat aantoont dat wij beschikken over een hoog niveau van expertise op het gebied van netwerkbeveiliging. Het volgende doel is de WatchGuardONE Platinum Partner status waarmee wij ons nog meer willen onderscheiden als de WatchGuard specialist.

100% focus

Wat verder aanspreekt in de nauwe samenwerking tussen Signiom en Watchguard is het partnerprogramma dat de fabrikant hanteert. Uiteindelijk is het de bedoeling om de focus nog verder te richten op het gebied van security en beveiligingsoplossingen te leveren die de netwerken van onze klanten optimaal beschermen.

Wat onderscheidt ons?

  • WatchGuard only focus
  • Professioneel advies en hulp.
  • 30 dagen gratis ondersteuning op een door ons verkochte WatchGuard oplossing.
  • 24 x 7 uur noodhulp voor iedereen die dat nodig heeft.
  • WatchGuard gecertificeerd en gespecialiseerd.
  • Managed Security Services
  • Volledige ondersteuning (inclusief wijzigingsverzoeken en advies)