Referenties

Signiom Automatisering heeft vele succesvolle projecten opgeleverd en beheert bij veel verschillende klanten een groot aantal servers, werkplekken, printers, switches, routers en andere netwerkapparatuur. Op deze pagina geven we een kort overzicht van enkele recente projecten en klanten. Voor uitgebreide referenties verzoeken we u ons te bellen of mailen, zodat we u in contact kunnen brengen met enkele van onze klanten die een soortgelijke ICT omgeving hebben als u.

Coöperatie AVIA Nederland U.A. – migratie netwerk en All-in Beheer

De activiteiten en verantwoordelijkheden van AVIA Nederland en haar leden beslaan een breed werkgebied. De AVIA Groep bedient haar klanten op de meest efficiënte wijze om haar klanten te voorzien in hun behoefte aan energieproducten en overige diensten en producten met de grootst mogelijke waarborging van continuïteit (door o.a. totale beheer van de logistieke keten), kwaliteit (vastgelegde productspecificaties), zorg voor milieu en naleving van de meest actuele regelgeving.

Voor AVIA Nederland heeft Signiom Automatisering een ontwerp gemaakt voor de vervanging van het ICT netwerk, waarbij in het daarop volgende project alle aanwezige diensten zijn gemigreerd naar nieuwe hardware en nieuwe versies van de besturingssystemen en applicatie platformen. Tevens is de gehele firewall omgeving vervangen waardoor de beveiliging van het netwerk op een nog hoger niveau is gebracht. Al vóór het project heeft Signiom Automatisering het gehele netwerk in beheer genomen, waardoor de gehele migratie in de All-in Beheer overeenkomst is uitgevoerd en de complete verantwoordelijkheid voor het project en beheer bij één partij ligt.

EOS Nederland – All-in Beheer

EOS Nederland biedt services aan op het gebied van informatiemanagement, debiteurenbeheer en vorderingsmanagement. Voor de incasso en andere belangrijke bedrijfsprocessen wordt in eigen beheer gebouwde en onderhouden software gebruikt.

Signiom Automatisering voert bij EOS Nederland al het beheer aan het netwerk uit en ondersteunt in het beheren en onderhouden van de maatwerk software oplossingen. Het complete life-cycle management van de apparatuur en applicaties is meegenomen in een All-in Beheer contract waardoor bij EOS Nederland ook wordt gezorgd voor continuïteit door apparatuur en software volgens een vooraf besproken planning te vervangen of te upgraden.

Gannet Shipping – All-in Beheer

Gannet Shipping is een scheepvaartbedrijf wat als agent fungeert voor andere partijen.

Gannet Shipping is recent verhuisd naar een nieuwe locatie. Signiom Automatisering heeft in het verhuisproject alle ICT verhuizingen gepland en uitgevoerd. Daarbij is gezorgd dat de down-time voor Gannet Shipping zo klein mogelijk is geweest. De voorbereidingen en verhuizing zelf zijn zodanig ingepland dat de medewerkers van Gannet Shipping op de nieuwe locatie meteen aan het werk konden, terwijl de verhuizers de dozen nog aan het uitpakken waren.

Naast het verhuisproject is Gannet Shipping al vele jaren klant van Signiom Automatisering waarbij met het All-in Beheer concept de gehele IT wordt beheerd.

Siemens Duitsland – transitie project

Voor Siemens Duitsland heeft Signiom Automatisering een consultancy project uitgevoerd waarbij in verschillende fases serveromgevingen op Siemens locaties zijn geïnventariseerd en daarna gemigreerd naar nieuwe shared data centers van Siemens en AtoS. Tijdens dit project is Signiom Automatisering als solution design architect verantwoordelijk geweest voor het bespreken van de wensen en eisen van de (interne) klanten, het opstellen van een compleet migratieplan met alle bijbehorende (Prince2) documentatie, het bijhouden van de voortgang per server en locatie en het testen/opleveren van de nieuwe servers.

Vollenhoven Olie – Klanten portal en fraude detectie systeem

Vollenhoven Olie is een leverancier van olie producten en brandstoffen. Signiom Automatisering heeft een webapplicatie gebouwd waarmee klanten met Vollenhoven tankpassen hun eigen gegevens kunnen inzien, wijzigen en nieuwe passen kunnen aanvragen en bestaande blokkeren. Tevens is het mogelijk voor de klanten om een overzicht van al hun vertankingen in te zien en facturen te bekijken en uit te printen. Verder is voor Vollenhoven Olie de webapplicatie in staat om fraude te detecteren en waar nodig passen te blokkeren aan de hand van tankgedrag.

Signiom Automatisering is tevens een vraagbaak voor de IT afdeling van Vollenhoven Olie, waarbij we als sparringpartner dienen bij projecten en complexe vraagstukken.