076 - 7632000

Bescherming tegen

Virussen

DDoS

Malware

Phishing

Ransomware

Spam

Hackers

Botnets

Data loss

Zero days

Voordelen Managed FirewallAltijd up-to-date firewall

Een firewall die altijd bijgewerkt is, biedt de beste bescherming van uw IT omgeving tegen bekende en onbekende bedreigingen.

24x7 ondersteuning en monitoring

Cyber aanvallen zijn dynamisch en evolueren continue, waardoor security een specialisme is. Ondersteuning op ieder moment van de dag is meer dan ooit een noodzaak.

24x7 logging en rapportage

Logging registreert wat er gebeurt in uw netwerk en maakt rapportage mogelijk. De rapportages en dashboards geven inzicht in de status van uw netwerkbeveiliging en zorgen dat de juiste acties uitgevoerd kunnen worden.

Gecertificeerd en gespecialiseerd

Uitgebreide kennis en specialisme zijn belangrijke voorwaarden voor de best mogelijke netwerkbeveiliging. Alleen met een 100% focus kun je dit realiseren. Laat daarom uw firewall over aan een specialist.

AVG / GDPR gereed

Managed Firewall helpt en ondersteunt uw organisatie om de naleving van de AVG te verbeteren en naar een hoger niveau te brengen. De inbegrepen logging en rapportage is met de User Anonymization functie gereed voor de AVG wetgeving.

Optimale bescherming

Uw IT omgeving bevat allerlei privacy- en bedrijfsgevoelige informatie over uw organisatie en relaties. Verlies van deze informatie leidt tot schade en heeft direct gevolgen voor uw organisatie. Met een optimale bescherming minimaliseert u het risico.

Wat is een Firewall?

Een firewall is een filter tussen uw netwerk en het internet. Het verkeer van en naar het internet wordt na controle door de firewall toegestaan of geblokkeerd. Een firewall beschermt uw netwerk tegen ongewenst verkeer zoals virussen, ransomware, phishing, malware, hacking en DDoS aanvallen

Waarom Managed Firewall?

Een firewall in goede conditie krijgen en houden is een must maar tijdrovend en vergt veel kennis. Wij begrijpen dat het niet voor alle organisaties mogelijk is om deze expertise en capaciteit in huis te hebben. Daarom hebben wij de dienst Managed Firewall opgezet om organisaties hierin te ontzorgen.

Liever een Firewall in eigen beheer?

U kiest wat het beste bij uw organisatie past! Signiom adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij leveren alle WatchGuard firewalls uit voorraad en bieden diverse diensten zoals beheer, consultancy en technische ondersteuning.

Bekijk modellen
Bekijk diensten

Interesse?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van onze consultants, zij helpen u op weg in de wereld van netwerkbeveiliging.

076 - 7632000
info@signiom.nl