076 - 7632000

Over Watchguard

WatchGuard is een marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging, veilige Wi-Fi en network intelligence producten. WatchGuard maakt netwerkbeveiliging van enterprise niveau beschikbaar voor alle organisaties van klein tot groot. Meer dan 80.000 organisaties wereldwijd vertrouwen de beveiliging van hun netwerk toe aan WatchGuard. De missie en visie van WatchGuard vertalen zich in een meerwaarde voor iedere organisatie. Smart Security, Simply Done.

WatchGuard heeft een uitstekende reputatie als het gaat om Unified Threat Management (UTM) voor kleine en middelgrote organisaties. Wat veel mensen niet weten, is dat WatchGuard ook oplossingen biedt voor scholen, universiteiten en corporate klanten. Zelfs voor Internet Service Providers heeft WatchGuard met haar Next-Generation Firewall (NGFW) oplossingen voor in het datacenter en het core-netwerk.

Visionair

De missie, visie en strategie van WatchGuard zorgen voor security oplossingen met optimale netwerkbeveiliging die bestaat uit de beste en vooruitstrevende security technologie. Gartner, een wereldwijd erkend onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector, heeft WatchGuard in 2018 voor 4e keer opéénvolgend benoemd tot dé enige visionair op het gebied van UTM netwerkbeveiliging oplossingen.

  • 2015 Gartner Magic Quadrant for UTM
  • 2016 Gartner Magic Quadrant for UTM
  • 2017 Gartner Magic Quadrant for UTM
  • 2018 Gartner Magic Quadrant for UTM

Cybersecurity pionier

WatchGuard is al meer dan 20 jaar een pionier op het gebied van cybersecurity en de eerste die meerdere UTM security services combineerde in één appliance. WatchGuard staat al jaren bekend om haar vooruitstrevende security technologie en performance.

Unieke architectuur

De unieke architectuur van WatchGuard maakt het mogelijk om snel nieuwe, innovatieve cyber security technologie toe te voegen aan bestaande producten. Deze architectuur maakt het mogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van netwerkbeveiliging te volgen en zelfs voor te blijven.

Best-in-Class Security services

WatchGuard biedt één van de meest uitgebreide netwerkbeveiliging diensten die los of in een suite verkrijgbaar zijn. Er zijn traditionele diensten zoals application blocking, spam blocking en web filtering beschikbaar en de meer geavanceerde die bescherming bieden tegen malware, ransomware, zerodays en het verlies van informatie. 

Basis Security Suite

Total Security Suite

WatchGuard biedt een totaal oplossing

WatchGuard biedt een totaal oplossing die bestaat uit best-in-class security services en een volledige set van rapportage en management software en ondersteunt uw organisatie met de uitdagingen op cyber security gebied. Of het nu gaat om uw fysieke of virtuele infrastructuur, het netwerk, werkplekken of W-Fi op één of meerdere locaties. WatchGuard maakt beveiliging mogelijk